Visgraat PVC vloer

De aloude visgraat is de laatste jaren een grote trend in vloeren. En ook PVC is zeer populair. Het materiaal PVC en het visgraat patroon combineren is inmiddels op vele manieren mogelijk. In het assortiment van Easy Floor zijn ze volop te vinden. We vertellen je graag meer over deze boeiende trend.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Het visgraat patroon

Het visgraat patroon heeft zijn naam niet voor niets gekregen. De PVC delen worden in een bepaald verband gelegd, zodat het van bovenaf lijkt op de graat van een vis. Dit patroon was bij de oude Grieken en Romeinen al bekend en heeft zijn weg gevonden naar de moderne vloer. Voorheen was een visgraat vloer zelfs zeer exclusief, maar tegenwoordig is het voor iedereen bereikbaar. Het kleine formaat van de planken maakt het patroon speels en geeft je woning een prettige sfeer. Binnen het visgraat assortiment zijn er meerdere varianten, met een karakteristiek houtprofiel voor elk dessin. Hiermee geef je je woning iets extra’s.
floer visgraat pvc vloeren onbehandeld eiken

PVC vloer laten leggen 

Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Visgraat PVC vloer in je huis

Een visgraat PVC vloer een heel veelzijdige vloer. De bijzondere legwijze geeft jouw woning een unieke uitstraling. Dit stijlvolle motief staat prachtig in zowel een klassiek als modern interieur. Mix je een visgraat PVC vloer met een industriële woonstijl, dan krijg je een heel mooi contrast. Aangezien de visgraat vloer de eyecatcher van je interieur is, combineer je hem het best met rustige tinten.
floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Kies jij ook voor een visgraat vloer van PVC?

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer met visgraat patroon uit te zoeken. Heb je een vraag over een visgraat vloer PVC? Je kunt ons bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Contact opnemen via het contactformulier op deze website is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle