Showroom

De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Dit is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wij raden u aan om voor een bezoek te bellen van tevoren of om er zeker van te zijn dat u kunt worden geholpen.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloeren

Showroom bezoeken

Wij begrijpen dat u meer dan alleen een website met foto´s en video´s wilt zien, voordat u een keuze maakt uit de verschillende PVC vloeren. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Renkum om de kwaliteit van ons product te bekijken. Verschillende klanten waar wij de vloer en wanden hebben afgewerkt zijn bovendien bereid om hun woning open te stellen voor bezichtiging. Deze modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen.
visgraat pvc vloer

PVC vloer laten leggen 

Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 
Easy Floor bezoeken

Onze showroom is gevestigd aan de Dorpsstraat 70 in Renkum. Voor navigatie kunt u het best Van Riessenstraat invoeren. De ingang is dan bij de ‘blauwe blokken’. Kunt u lastig parkeren? Dan kunt u het best doorrijden en parkeren bij de Albert Heijn.

easy floor showroom
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle