PVC vloer voordelen

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Het materiaal van deze vloer heeft het uiterlijk van een vloer van hout, tegels of beton, zonder de nadelen die deze originele materialen kunnen hebben. Een PVC vloer is bijvoorbeeld betaalbaar en warm. Bovendien is er in elke stijl wel een vloer te vinden. Easy Floor licht de voordelen van een PVC vloer graag voor je uit.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Lange levensduur

Natuurlijk wil je dat je vloer van hoge kwaliteit is en tegen een stootje kan. Dan is PVC ideaal. Zowel het click PVC als de PVC plakvloeren zijn erg slijtvast. Ze bestaan namelijk uit meerdere lagen. Hierdoor gaan ze jarenlang mee.
pvc vloer betonlook interieur

PVC vloer laten leggen 

Wil je het leggen van je vloer uitbesteden? Easy Floor komt graag naar je appartement op de PVC vloer voor je te leggen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, zowel met klikvloeren als vloeren die gelijmd moeten worden. Jouw vloer wordt netjes gelegd, op een moment dat het jou schikt. De vloer van je appartement ziet er weer prachtig uit en je kunt er nog jarenlang van genieten.
floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Doordat PVC vloeren van een uitstekende kwaliteit zijn, is de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Eenmaal gelegd heb je van je PVC vloer vele jaren plezier. En in vergelijking met bijvoorbeeld parket ben je een stuk goedkoper uit, terwijl je dezelfde look hebt.

floer visgraat pvc vloeren onbehandeld eiken sfeer 2 1
In elke stijl een natuurlijke uitstraling

PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen. Elke stijl heeft zeer realistische prints. Hierdoor zie je het verschil met hout, natuursteen of beton nauwelijks. Of je nu kiest voor een industriële, moderne, klassieke of landelijke stijl, elke stijl heeft zijn eigen, natuurlijke uitstraling.

floer tegel pvc vloer marmer lichtgrijs sfeer 3
Te combineren met vloerverwarming

PVC vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. Het kunststof zorgt voor een zeer lage warmteweerstand en laat de warmte dus goed door. Zowel verlijmde PVC vloeren als PVC vloeren met klikverbinding zijn geschikt voor vloerverwarming. Bij click PVC wordt er dan wel gebruikt gemaakt van een ondervloer.

pvc vloerverwarming
1820 vivafloors pvc vloeren industrieel
Geen plakplinten nodig

Wanneer je een superstrakke afwerking wil, is een plak PVC vloer de ideale keuze. Deze kan immers vrijwel strak tegen de muur aangelegd worden. Hierdoor zijn er geen plakplinten nodig. Er is immers maar 0,25 millimeter bewegingsruimte nodig. Deze ruimte tussen de muur en de vloer kan opgevuld worden met kit.

Onderhoudsvrij

PVC vloeren vragen weinig onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen is het enige dat je hoeft te doen. Let wel op dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Je vloer heeft geen oliebehandeling nodig, zoals parket, terwijl het wel dezelfde look heeft.

Geluidsdempend

Een PVC vloer is erg stil. Dit geldt zowel voor contactgeluid als loopgeluid. Dit is een enorm voordeel van het kunststof waarvan de vloer is gemaakt. In appartementen vraagt de Vereniging van Eigenaren (VvE) echter wel eens om een ondervloer, in verband met bepaalde eisen.

Waterbestendig

PVC vloeren zijn waterbestendig. Of je nu een glas of een emmer water omgooit, door het kunststof waar de vloer van gemaakt is, ondervindt je PVC vloer hier geen enkele schade van.


Diverse legmogelijkheden

Plak PVC vloeren hebben geen verbinding. Hierdoor kunnen ze op vrijwel elk mogelijke manier gelegd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elleboogpatroon, de traditionele visgraat of de grotere walvisgraat. Met zo’n patroon geef je je vloer net iets extra’s.

Groot assortiment PVC Vloeren

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag een PVC vloer en zijn voordelen? Je kunt ons bereiken op 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle