Klantenervaringen

Benieuwd naar de recensies van onze projecten? Lees hieronder de beoordelingen over ons bedrijf. Wil jij ook je positieve ervaring delen met toekomstige klanten? Je kunt jouw ervaring invullen in het formulier onderaan de pagina.

Klantbeoordelingen:

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk11%
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Prachtige vloer

Rated 5 out of 5
juli 31, 2023

Vakwerk geleverd. De ondervloer was eerst wat bobbelig ook na egaliseren. Ze hebben het uiteindelijk superstrak gekregen. Er wordt ook heel goed meegedacht en ze zijn flexibel. Het eindresultaat is een prachtige vloer in het hele huis.

Els

Hele huis prachtig door easy-stuc en easy-floor

Rated 5 out of 5
december 23, 2022

Na een bezoek in de showroom besloten om het hele huis te laten doen, zowel wandafwerking, vloeren en trappen. Vandaag is het laatste deel gedaan, het resultaat mag er zijn. Stuk voor stuk vakmensen over de vloer gehad, die me ook continu betrokken bij het proces en hielpen bij keuzes. Dik tevreden over de manier van werken en het resultaat, wat mij betreft een aanrader!

Daniel

PVC vloer

Rated 5 out of 5
november 19, 2022

Ruim aanbod aan vloeren in verschillende prijsklassen. Er wordt een goede uitleg gegeven over de verschillende keuze aan vloeren. Hierbij vertellen ze ook de voor-nadelen. Echte vakmensen kwamen bij ons de vloer leggen zij hebben dit uitstekend gedaan. Alles is erg goed afgewerkt. Nu de bovenverdieping erg goed is afgeleverd laten wij de benedenverdieping ook door hun verzorgen. Wij zijn erg blij!

Demi

PVC vloer over tegelvloer laten leggen

Rated 5 out of 5
september 23, 2022

Goed geholpen in de winkel. Een eiken plank gekozen die neutraal is en waar je weinig op ziet. We waren de antraciet tegels zat, juist omdat je daar alles op ziet. Eerst zijn de voegen dicht gesmeerd en toen geegaliseerd in twee fases. Daarom hoefde niet alles uit huis, daar is goed in meegedacht. De bestaande plinten zijn blijven zitten en daar is heel strak tegenaan gewerkt.

Anouk

Vakmensen!

Rated 5 out of 5
juli 28, 2022

Hele prettige ervaring met Easy Floor.

Prima communicatie, werken zeer netjes en kundig en super service.

Echt een aanrader!

A. Poederbach
Laat via onderstaand formulier een review achter
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle