PVC vloer leggen nieuwbouw

Een PVC vloer past bij elk huis en elk interieur. Het is een vloer die lang meegaat en er prachtig uitziet. Ideaal dus om je nieuwbouwhuis de uitstraling te geven die jij voor ogen hebt. Van hout tot beton, strak en robuust of juist klassiek, er zijn allerlei uitvoeringen mogelijk. Wij van Easy Floor vertellen je graag meer over de voordelen van PVC vloeren en hoe je deze in je nieuwbouwwoning kunt (laten) leggen.

Offerte aanvragen

  vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloeren

  De voordelen van een PVC vloer

  PVC is een kunststof die veel voordelen heeft. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer in hun nieuwbouwwoning. Een vloer van PVC is niet alleen in elke gewenste stijl verkrijgbaar, er zijn nog veel meer voordelen. Een PVC vloer:
  Een lange levensduur en onderhoudsvrij
  Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  In elke stijl een natuurlijke uitstraling
  Te combineren met vloerverwarming
  PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
  Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
  Een PVC vloer werkt geluiddempend
  Een PVC vloer is waterbestendig

  Meer weten over een PVC vloer

  PVC vloeren bestaan uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag met het patroon en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Hierdoor slijt de vloer minder snel en gaat hij dus langer mee. Er zijn PVC vloeren die gelijmd moeten worden en vloeren die in elkaar geklikt worden. Ons voorkeur gaat uit naar het verlijmen van de PVC vloer in combinatie met het egaliseren van de dekvloer. Dit geeft het meest rendabele werking in combinatie met vloerverwarming.

  Visgraat met bies en band
  Zoekt u naar een opvallende PVC vloer voor uw woning? Kies dan voor een PVC vloer met visgraat motief. Om het af te maken kunt u aanvullend kiezen voor een bies en band.
  Rechte plank
  Een tijdloze PVC vloer brengen wij aan met rechte planken. Het assortiment telt vele PVC vloeren in diverse eiken designs. 
  Weense punt
  Zoekt u naar iets rustiger dan een visgraat PVC vloer? Kies dan voor een Weense punt. Dit type vloer is vooral bekend bij parket, maar ook zeker niet onmisbaar bij PVC.

  PVC vloer laten leggen 

  Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

  Wij werken met eigen vakmannen

  Easy Floor levert hoogwaardige PVC vloeren van topmerken en leggen dit vervolgens met eigen vakmannen. Op die manier houden wij controle op een hoogwaardige afwerking van uw PVC vloer. Een vloer is bepalend voor de interieur van uw nieuwe woning en om deze reden leveren wij uw PVC vloer compleet af met afgelakte plinten (+ afgekit) en een schoonloopmat bij de voordeur. 

  Een PVC vloer in jouw nieuwbouwwoning

  Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Kom dus snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over je PVC vloer in Amersfoort? Je kunt ons bereiken op 0317-745841. Een e-mail stuur je naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

  Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
  Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
  chevron-rightcheckmark-circle