Betonlook PVC vloer

Ben je op zoek naar een PVC vloer met een prachtige betonlook? Easy Floor heeft de juiste PVC tegels om een realistische betonlook met een natuurlijke uitstraling te creëren. Met PVC vloeren combineer je de look van beton met de voordelen van PVC. PVC is namelijk veel warmer en kan beter tegen vloerverwarming.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Een strakke stijl

Met betonlook PVC vloeren krijgt je huis een strakke, robuuste look. Deze industriële stijl is stoer en combineert goed met hout staal en beton. Een PVC tegel in betonlook past daar dan ook perfect bij. Tegels van PVC hebben veel stijl en klasse en je kunt er alle kanten mee op.
pvc vloer betonlook interieur

PVC vloer laten leggen 

Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Meer over de betonlook PVC vloer

Een PVC vloer bestaat uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag met de betonlook en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Hierdoor slijt de vloer langzamer en gaat hij langer mee. Ze kunnen op twee manieren gelegd worden: geklikt of gelijmd. De click variant is eenvoudiger te leggen, maar heeft wel een ondervloer nodig.
floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Een betonlook vloer laten leggen

Het leggen van een betonlook PVC vloer kun je uitbesteden. Easy Floor komt graag naar je toe om deze voor je te leggen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, zowel met click PVC als plak PVC vloeren. Je vloer wordt netjes en goed gelegd op het met jou afgesproken moment. Wij zorgen ervoor dat je nog lang zult genieten van je nieuwe vloer met prachtige betonlook.

easy floor pvc vloeren eigen personeel
Een betonlook PVC vloer in jouw huis

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, komen we de vloer ook voor je leggen. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over een betonlook PVC vloer? Je kunt ons bereiken op 0317-745841. E-mailen kan naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle