Moduleo PVC vloeren

Moduleo staat bekend om een luxe PVC vloeren collectie. Het is bijna onmogelijk om binnen deze collectie geen geslaagde keuze te maken. Iedere soort vorm die je kunt bedenken met PVC kun je vinden in de collectie van Moduleo: visgraat, rechte plank, hexagon, chevron, driehoek en de lijst blijft maar doorgaan. Inspireer jezelf en lees meer over Moduleo.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Erkend verkooppunt van Moduleo
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Over Moduleo

Moduleo is 100% Belgisch en de productie is gevestigd in Avelgem. Alle PVC vloeren zijn duurzaam geproduceerd. Denk hierbij aan initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren/recyclen en een verantwoord mogelijke manier om het productieproces te laten functioneren. Moduleo zet de norm voor toekomstige generaties luxe PVC vloeren. We leggen je meer uit over de uitgebreide collectie. Heb je een vloer van Moduleo in gedachten? Kom langs in de showroom om uw keuze te bekijken.
moduleo pvc vloeren

Inspireer jezelf met video's over Moduleo PVC vloeren

Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Zoek een passende PVC vloer

De PVC vloeren van Moduleo zijn in 6 collecties te onderscheiden: LayRed®, Moods, Parquetry, Select, Transform en Impress. De collecties hebben allemaal eigen unieke eigenschappen zoals een geïntegreerde ondervloer, bijzondere vormen, visgraatpatroon, XL formaten, hout- en steendessins of embossing technologie (reliëfdruk). 
moduleo pvc vloeren

LayRed®

De vloer die alles aan kan. Snel en makkelijk te plaatsen over een bestaande en/of oneffen vloer. Een LayRed pvc vloer is amper 6 mm dik inclusief zijn geïntegreerde ondervloer. LayRed vloeren zijn te plaatsen zonder breekwerk of egalisering. De voelbare structuur zorgt voor meer reliëf en textuur in de planken. Het onderscheid met een échte parketvloer is nauwelijks merkbaar.
moduleo pvc vloeren

Moods

Pvc vloeren met bijzonder verrassende vormen, patronen en kleuren. Voor de échte durvers. Moods is een eigentijdse collectie met creatieve ontwerpen, nu eens van nature geraffineerd, dan weer buitensporig dynamisch, maar altijd opvallend expressief. Een Moduleo® Moods-vloer is kunst. Deze vloer zal de aanblik van je interieur absoluut veranderen.
moduleo pvc vloeren

Parquetry

Pvc vloeren met het populaire visgraatpatroon. Voor wie op zoek is naar een geraffineerde parketlook of de grandeur van weleer met alle voordelen van pvc. Traditioneel en tegelijkertijd tijdloos, zo kan je een visgraatvloer het best omschrijven. Een Moduleo® pvc vloer met visgraatpatroon is sowieso een opvallende eyecatcher in je interieur.
moduleo pvc vloeren

Select

Talloze hout- en steendessins, verkrijgbaar in tegels en planken. Voor een warm en tijdloos interieur.

moduleo pvc vloeren

Transform

Gedurfde hout- en steendessins, in tegels, planken én XL formaten. Een strak design, speels accent, rustieke atmosfeer of luxueuze setting, Transform verrast met een veelzijdige collectie.


moduleo pvc vloeren

Impress

Pvc vloeren uit de Impress collectie zijn verrijkt met een ‘embossing’-technologie of reliëfdruk. Deze draagt overduidelijk bij aan de natuurgetrouwe look-and-feel van alle planken en tegels.De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Moduleo PVC vloeren voor jou

Easy Floors heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je dat wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over een vloer van Moduleo PVC? Je kunt ons ook bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle