PVC trapafwerking

Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton. Enorm populair vanwege de vele voordelen

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer en Floorlife
Inclusief profielen
Aflakken van de zijkanten van de trap mogelijk
Ook geschikt voor bestaande bouw
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloeren

De voordelen van een PVC trap

PVC is een kunststof die veel voordelen heeft. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een trap met pvc bekleding in hun nieuwbouwwoning. Een vloer van PVC is niet alleen in elke gewenste stijl verkrijgbaar, er zijn nog veel meer voordelen. 
pvc vloer rechte plank

De voordelen van een PVC vloer

Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig

PVC vloer laten leggen 

Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Meer over de PVC vloer

PVC vloeren bestaan uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag met het patroon en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Hierdoor slijt de vloer minder snel en gaat hij dus langer mee. Er zijn PVC vloeren die gelijmd moeten worden en vloeren die in elkaar geklikt worden. De klik-variant is eenvoudiger te leggen. Bij de meeste varianten is wel een ondervloer nodig.

Trap afwerken met PVC

Easy Floor werkt met vakmensen. Wij komen graag naar je nieuwbouwwoning om een PVC trapafwerking uit te voeren. Door jarenlange ervaring leggen onze professionals de vloeren snel en goed, op een moment dat het jou schikt. Wij zorgen er op die manier voor dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe trap.
Een PVC trap in jouw nieuwbouwwoning

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer voor jouw nieuwbouwwoning uit te zoeken. Heb je een vraag over het laten leggen van een PVC vloer in jouw nieuwbouwwoning? Je kunt ons bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle