PVC vloer appartement

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer in hun appartement. Een vloer van PVC heeft namelijk vele voordelen. Deze vloer is te verkrijgen in elke stijl en heeft een lange levensduur. Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. We zijn niet voor niets zo enthousiast over vloeren van dit materiaal en vertellen je er graag meer over.Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Een PVC vloer in elke stijl

Een PVC vloer is geschikt voor elk huis en past bij elk interieur. Of je nu houdt van strak en robuust of liever kiest voor een klassieke look, er is altijd een PVC vloer die past bij jouw appartement. Er zijn vloeren met een houtlook in verschillende patronen en vloeren met een strakke betonlook. De PVC uitvoering is bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden, maar heeft niet de nadelen ervan. Met een PVC vloer ben je verzekerd van een slijtvaste vloer die waterbestendig is.
pvc vloer betonlook interieur

PVC vloer laten leggen 

Wil je het leggen van je vloer uitbesteden? Easy Floor komt graag naar je appartement op de PVC vloer voor je te leggen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, zowel met klikvloeren als vloeren die gelijmd moeten worden. Jouw vloer wordt netjes gelegd, op een moment dat het jou schikt. De vloer van je appartement ziet er weer prachtig uit en je kunt er nog jarenlang van genieten.
floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

De voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer bestaat uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag met het patroon en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Naast de mooie uitstraling, heeft de PVC vloer nog veel andere voordelen:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Een PVC vloer voor jouw appartement

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer voor jouw appartement uit te zoeken. Heb je een vraag over een PVC vloer voor jouw appartement? Je kunt ons bereiken via 0317-745841. E-mailen is ook mogelijk. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle