PVC vloer leggen nieuwbouw

Een PVC vloer past bij elk huis en elk interieur. Het is een vloer die lang meegaat en er prachtig uitziet. Ideaal dus om je nieuwbouwhuis de uitstraling te geven die jij voor ogen hebt. Van hout tot beton, strak en robuust of juist klassiek, er zijn allerlei uitvoeringen mogelijk. Wij van Easy Floor vertellen je graag meer over de voordelen van PVC vloeren en hoe je deze in je nieuwbouwwoning kunt (laten) leggen.


Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

over de PVC vloer

PVC vloeren bestaan uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag met het patroon en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Hierdoor slijt de vloer minder snel en gaat hij dus langer mee. Er zijn PVC vloeren die gelijmd moeten worden en vloeren die in elkaar geklikt worden. De klik-variant is eenvoudiger te leggen. Bij de meeste varianten is wel een ondervloer nodig.
pvc vloer opbouw

Je PVC vloer laten leggen

Easy Floor werkt met vakmensen. Wij komen graag naar je nieuwbouwwoning om de PVC vloer voor je te leggen. Door jarenlange ervaring leggen onze professionals de vloeren snel en goed, op een moment dat het jou schikt. Wij zorgen er op die manier voor dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe PVC vloer.


floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

De voordelen van een PVC vloer

PVC is een kunststof die veel voordelen heeft. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer in hun nieuwbouwwoning. Een vloer van PVC is niet alleen in elke gewenste stijl verkrijgbaar, er zijn nog veel meer voordelen. Een PVC vloer:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Een PVC vloer in jouw nieuwbouwwoning

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer voor jouw nieuwbouwwoning uit te zoeken. Heb je een vraag over het laten leggen van een PVC vloer in jouw nieuwbouwwoning? Je kunt ons bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle