Floer Orka Onbehandeld

Floer Orka onbehandeld is een mooie natuurlijke eiken vloer. Door het grote formaat (15x90 cm) kan je net die speciale uitstraling krijgen. Wij hebben de Floer Orka Onbehandeld op onze eigen vloer verwerkt.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Orka onbehandeld: nieuwbouw

De Floer Orka onbehandeld is net als overige pvc vloeren uitermate geschikt voor toepassing in nieuwbouwwoningen. Door de toepassing van vloerverwarming in combinatie met pvc heb je een hoog rendement van je vloerverwarming. De warmteweerstand van pvc is in tegenstelling tot laminaat met ondervloer of een echte houten vloer erg laag.
floer visgraat pvc vloeren onbehandeld eiken

Orka onbehandeld: egaliseren

Ook bij deze vloer is het belangrijk dat de vloeren eerst geëgaliseerd worden. Eerst moet de vloer schoongemaakt en voorzien van primer. Daarna kan er geëgaliseerd worden. Bij deze woning hebben we alle werkzaamheden uitgevoerd en de woning kant – en – klaar opgeleverd.

Orka onbehandeld: walvisgraat beneden en rechte plank boven

De combinatie van Floer Orka onbehandeld met een rechte plank geeft eenheid in de uitstraling van de woning. Naast het walvisgraatformaat hebben we een rechte plank die er uitstekend bij past. We hebben er zelfs bijpassende traptreden bij, dan heb je alles in een geheel wat voor rust zorgt.

floer visgraat pvc vloeren onbehandeld eiken sfeer 2 1

Floer Orka onbehandeld: als kleed uitgevoerd

In onze winkel in Renkum hebben we de rechte plank in combinatie met de Orka onbehandeld gecombineerd. Door gebruik te maken van een biesje kan je een deel afkaderen. Als je walvisgraat te druk vind voor de hele woning kan je ervoor kiezen om het bijvoorbeeld in de hal of als kleed bij de zithoek toe te passen. Je hebt dan echt iets unieks in huis. Door gebruik te maken van een biesje kan je hele leuke creatieve combinaties maken.

pvc vloer gelegd met visgraat

Orka onbehandeld: alleen in eiken?

De vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, we hebben ze allemaal in de winkel staan. Maar onze favoriet is de Orka onbehandeld, vandaar dat deze op onze eigen vloer ligt. We hebben ook altijd voorraad van deze vloer, zo grijpen we nooit mis en kunnen we minder snijverlies tellen, wat we over hebben nemen we mee terug.

visgraat pvc vloer van floorlife

Orka onbehandeld: kant -en – klaar

Als u ons inschakelt voor het leveren en aanbrengen van de vloer, dan verzorgen we dat kant-en-klaar. Dus inclusief egaliseren en plinten. Daarnaast hebben we bij deze specifieke woning ook de wanden afgewerkt met Easy-Stuc. Easy Stuc is 100% naadloos glasvlies wat met muurverf op kleur wordt gemaakt.

orka onbehandeld gelegd

Floer Orka Onbehandeld: kosten

Wat kost de vloer aanbrengen. Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig te geven. We kunnen op basis van tekeningen bij nieuwbouw een vaste prijs maken. Bij bestaande woningen kunnen we op basis van een tekening en telefoongesprek een vrij accurate prijsopgaaf geven. Voordat we de klus aannemen komen we altijd eerst even kijken om de situatie ter plaatse te beoordelen. Onze ervaring is dat wanneer we prijzen maken voor de muren en vloeren we de meeste offertes ‘ winnen’. Dat komt ook doordat ons eigen team van gespecialiseerde vakmannen als een geoliede machine tewerk gaan.

pvc collectie van floer
Contact met Easy Floor

Zoekt u topkwaliteit pvc tegen lage kosten? Wil je alles kant-en- klaar of zoek je de laagste afhaalprijs? Neem dan contact op met de professionals van Easy Floor B.V.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie. Wilt u de materialen alleen geleverd hebben? Mail voor onze prijsopgaaf. Onze experts staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 0317 – 74 58 41 en u bereikt ons via mail op info@easy-floor.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

orka onbehandeld nieuwbouw
Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle