PVC vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire manier om je woning te verwarmen. Vloerverwarming verwarmt je woning namelijk regelmatiger dan bijvoorbeeld radiatoren. Dit heeft een positief effect op je energierekening. Bovendien is vloerverwarming niet zichtbaar, er zijn namelijk geen radiatoren en buizen. Zo combineer je het verwarmen van je woning met een mooi gestyled interieur. Ook de PVC vloeren van Easy Floor kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming.


Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

De lage warmteweerstand van PVC

Voor vloerverwarming is een vloer met een lage warmteweerstand het best. Een vloer met een lage warmteweerstand laat de warmte snel door, zodat de vloer snel warm is. PVC is een kunststof die goed warmte doorlaat. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat in je woning.
pvc vloer betonlook interieur
Click PVC

Click PVC geleidt warmte beter dan hout of laminaat. Dit komt doordat de kunststof waarvan click PVC vloeren zijn gemaakt, warmte zeer goed geleiden. Click PVC moet wel op een ondervloer gelegd worden. Combineer je PVC vloer het liefst met een ondervloer met een zeer lage warmteweerstand, zodat je vloer snel opwarmt.

floer bossen pvc sterrebos onbehandeld eiken sfeer
Plak PVC

Vloeren van plak PVC hebben een nog lagere warmteweerstand dan vloeren van Click PVC. Bij plak PVC vloeren heb je namelijk geen ondervloer nodig. Je verlijmt deze vloeren immers rechtstreeks op de ondergrond. Doordat de vloerdelen erg dun zijn, is elke verandering die je inregelt met de thermostaat direct voelbaar.

floer visgraat pvc vloeren onbehandeld eiken sfeer 2 1

PVC vloer laten leggen 

Wil je het leggen van je vloer uitbesteden? Easy Floor komt graag naar je appartement op de PVC vloer voor je te leggen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, zowel met klikvloeren als vloeren die gelijmd moeten worden. Jouw vloer wordt netjes gelegd, op een moment dat het jou schikt. De vloer van je appartement ziet er weer prachtig uit en je kunt er nog jarenlang van genieten.
floorlife pvc vloeren

Floorlife PVC vloeren

Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
vivafloors pvc vloeren

Vivafloors PVC vloeren

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
moduleo pvc vloeren

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
floer pvc vloeren

Floer PVC vloeren

Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

De voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer is niet alleen goed te combineren met vloerverwarming. Er zitten nog vele andere voordelen aan deze vloer. We zetten ze hier voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
PVC vloer met vloerverwarming voor jou?

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, komen we de vloer ook voor je leggen. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over een vloer van PVC in combinatie met vloerverwarming? Je kunt ons ook bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle