Floer PVC 

Meer en meer mensen kiezen in huis voor vloeren van PVC. Deze vloeren zijn in vele stijlen verkrijgbaar, zien er mooi uit en hebben een lange levensduur. Easy Floor biedt PVC vloeren van verschillende merken, onder andere van het merk Floer. Deze vloeren combineren een hoge kwaliteit met een eerlijke prijs.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Floer 
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloeren

Over Floer

Floer staat bekend als Nederlandse vloeren merk gespecialiseerd in eiken houten lamel parket vloeren en visgraat parket vloeren. Dit assortiment is aangevuld met Europees geproduceerde PVC vloeren met een ijzersterk karakter. Floer staat vooral bekend om de Walvisgraat PVC. Deze XL visgraat is groter dan het normale PVC visgraat binnen de collectie van Floer. Bekijk de complete collectie van dit merk bij ons in de showroom.
floer pvc vloeren

Bekijk het bedrijfsfilmpje van Floer

Benieuwd naar het merk Floer? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Plak PVC van Floer

Het assortiment Floer Plak PVC bestaat uit Dorpen PVC, Bossen PVC, Tegel PVC, Visgraat PVC en Walvisgraat PVC. Met het REACH certificaat wordt aangegeven dat de vloeren net zo veilig zijn als kunststof kinderspeelgoed. De Bossen collectie wordt eco-vriendelijke geproduceerd. En ook de Tegel PVC vloeren voelen, in tegenstelling tot echte tegelvloeren, zacht en warm aan. De (wal)visgraat varianten geven een mooi patroon. Zo heeft elke Floer zijn eigen charme.
floer pvc vloeren

Walvisgraat PVC

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren. Een Floer Walvisgraat PVC vloer heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze XL Visgraat PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer. Bovendien zijn deze extra grote visgraat PVC vloeren voorzien van het REACH certificaat en eco-vriendelijk geproduceerd, te zien aan het Emissieklasse A+ keurmerk. Een PVC walvisgraat vloer is schoon en veilig en draagt bij aan een gezond binnenmilieu. Gecombineerd met de levensechte patronen zijn de Floer Walvisgraat PVC vloeren net als de walvis groots van formaat en zeer indrukwekkend. Bekijk de realistische XL Visgraat vloeren hier!
floer pvc vloeren

Visgraat PVC

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol visgraat PVC? De Floer Visgraat PVC vloeren hebben het allemaal! De PVC visgraat vloeren bestaat uit kunststof stroken met een microvelling, voelbare houtstructuur en zijn zo veilig als kinderspeelgoed. Met het REACH certificaat ben je verzekerd van een PVC visgraat vloer uit schoon PVC, zonder weekmakers en voor een gezond binnen-milieu. Gecombineerd met de levensechte patronen en “register embossed” structuren is Floer de absolute marktleider in visgraat PVC vloeren! Ontdek ook de XL Visgraat PVC collectie: het Floer Walvisgraat PVC.
floer pvc vloeren

Dorpen PVC

IJzersterk en kindvriendelijk? Het Dorpen PVC van Floer bestaat uit sterke en veilige PVC vloeren met een dikke slijtlaag. De PVC vloer planken uit deze collectie hebben een lengte van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm. Met het REACH certificaat en emissieklasse A+ zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed! De prachtige eiken PVC designs geven de sfeer van een natuurlijke houten vloer. Floer Dorpen PVC vloeren zijn voorzien van een voelbare houtstructuur en 4-zijdige microvelling. De PVC vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd. Ontdek de levensechte designs in de Floer Hollandse Dorpen PVC collectie!
floer pvc vloeren

Bossen PVC

Een PVC vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen PVC vloeren hebben het. Dankzij de extra brede en lange PVC plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd. De Floer Bossen PVC vloeren bestaan uit vloerplanken met een lengte van 151,6 cm en een breedte van maar liefst 24,1 cm! De microvelling benadrukt het grote formaat en de verschillende planken in de vloer. Het Floer Bossen PVC wordt Eco-vriendelijk geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon! Bovendien is het Floer PVC voorzien van het REACH certificaat en A+ emissielabel en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!
floer pvc vloeren

Tegel PVC

Ontdek het Floer Tegel PVC, zachte steenformaat PVC vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? Het Floer PVC is flexibel, voelt zacht aan de voeten en laat warmte uitstekend door. Een optimaal rendement bij vloerverwarming! Bovendien zijn de Floer PVC Tegels voorzien van een prachtige voelbare structuur en een microvelling rondom. Samen zorgt dit voor een ongekend realistisch resultaat! Floer Tegel PVC is beschikbaar in afmetingen van 121.9 x 60.9 cm en 91.4 x 45.7 cm. Het Floer Tegel PVC wordt Eco-vriendelijk geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon! De Tegel Plak PVC vloeren zijn tevens water- en krasbestendig. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te leggen in vochtige ruimtes als een badkamer en keuken!

De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Floer PVC voor jou

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren van het merk Floer. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je dat wenst, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over een vloer van Floer PVC? Je kunt ons bereiken op 0317-745841. E-mailen kan naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle