Houtlook PVC vloer

Hout staat prachtig in elk interieur. Maar echt hout kan best kostbaar zijn en heeft ook nog eens behoorlijk wat onderhoud nodig. Met een houtlook PVC vloer combineer je de natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van kunststof. Easy Floor biedt je een groot assortiment aan houtlook PVC vloeren.

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Dealer van Vivafloors, Floer, Moduleo en Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Vele stijlen verkrijgbaar

Houtlook PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen. Elke stijl heeft zeer realistische prints. Daardoor zie je bijna geen verschil met echt hout. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, ze zien er allemaal natuurlijk uit. Je vloer ziet eruit als hout, maar biedt je alle gemakken en voordelen van PVC.
floorlife pvc vloer paddington beige

PVC vloer laten leggen 

Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Diverse legmogelijkheden

PVC vloeren kun je klikken of lijmen. Doordat plak PVC vloeren geen verbinding hebben, kun je ze op vrijwel elke manier leggen. Hierbij kun je denken aan een elleboogpatroon, de bekende visgraat of de nieuwere walvisgraat. Zo’n patroon maakt van je vloer een echte eyecatcher in je interieur.

Een PVC vloer is Onderhoudsvrij

Een houtlook PVC vloer vraagt weinig onderhoud. Je hoeft hem alleen te stofzuigen en af en toe te dweilen. Een houten vloer heeft vaak meer onderhoud nodig, zoals een oliebehandeling. Een PVC vloer geeft wel de realistische houten look, maar niet het extra onderhoud dat bij een houten vloer komt kijken.

Een PVC vloer is waterbestendig

Een voordeel van een houtlook PVC vloer ten opzichte van een houten vloer is de waterbestendigheid. Je PVC vloer ondervindt geen enkele schade wanneer iemand per ongeluk een glas of zelfs een emmer water omgooit. Heel handig, zeker wanneer je kleine kinderen hebt.

Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming

Door de verlijming aan de ondervloer met vezelversterkte lijm blijft een dryback vloer stabiel liggen. Een ander voordeel van de volledige verlijming is dat de vloer dun is. Dit maakt het de ideale vloer voor vloerverwarming. De warmte ervaart weinig weerstand en kan zich vlug een weg banen door de vloer naar de woonruimte. Direct warm en comfortabel en de verwarming kan een graad lager!

De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Een houtlook PVC vloer voor jouw woning

Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer met visgraat patroon uit te zoeken. Heb je een vraag over een visgraat vloer PVC? Je kunt ons bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Contact opnemen via het contactformulier op deze website is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle