PVC vloer in Ede

Een nieuw huis? Tijd voor een nieuwe vloer. Wanneer je een nieuwbouwwoning of appartement in Ede gekocht hebt, is een vloer van PVC ideaal. Bovendien is er altijd wel een vloer die past bij jouw smaak. Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren in Ede van hoge kwaliteit. Jouw vloer zit hier vast en zeker bij.


Offerte aanvragen

  vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

  Een PVC vloer staat ook goed in jouw huis

  Een PVC vloer in Ede staat goed in elk huis. Of je nu een nieuwbouwhuis of een appartement hebt gekocht. Je kunt er alle kanten mee op: modern en robuust of klassiek en landelijk. En je kunt het in allerlei patronen leggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een visgraat? Of je nu voor een houtlook, betonlook of wat voor een stijl dan ook kiest, je geniet met altijd van de voordelen van kunststof, terwijl je met het patroon en de uitstraling alle kanten op kunt.

  Visgraat met bies en band
  Een visgraat PVC vloer is een populaire keuze. Door het realistische structuur wordt het eiken design op de PVC visgraat vloer extra benadrukt. Het is een echte eyecatcher voor uw woning.
  Rechte plank
  Een PVC vloer gelegd met rechte plank staat voor een tijdloze afwerking. Door het ruime assortiment hebben wij altijd een PVC vloer die past bij jouw leven.
  Weense punt
  Een weense punt is vooral bekend bij parket, maar dit is ook mogelijk met een PVC vloer. Het wijkt iets af van een visgraat motief en een populaire alternatief.

  PVC vloer laten leggen 

  Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

  Wij werken met eigen vakmannen

  Easy Floor levert hoogwaardige PVC vloeren van topmerken en leggen dit vervolgens met eigen vakmannen. Op die manier houden wij controle op een hoogwaardige afwerking van uw PVC vloer. Een vloer is bepalend voor de interieur van uw nieuwe woning en om deze reden leveren wij uw PVC vloer compleet af met afgelakte plinten (+ afgekit) en een schoonloopmat bij de voordeur. 
  floorlife pvc vloeren

  Floorlife PVC vloeren

  Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
  vivafloors pvc vloeren

  Vivafloors PVC vloeren

  De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
  moduleo pvc vloeren

  Moduleo PVC vloeren

  Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
  floer pvc vloeren

  Floer PVC vloeren

  Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

  De voordelen van een PVC vloer

  Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
  Een lange levensduur en onderhoudsvrij
  Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  In elke stijl een natuurlijke uitstraling
  Te combineren met vloerverwarming
  PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
  Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
  Een PVC vloer werkt geluiddempend
  Een PVC vloer is waterbestendig
  Je PVC vloer in Ede laten leggen

  Als je er de voorkeur aan geeft dat je nieuwe vloer door een professional gelegd wordt, dan doen de vakmensen Easy Floor dit graag voor je. Met onze ruime ervaring bij het leggen van vloeren komen we graag naar Ede. We denken met je mee en we geven persoonlijk advies. Zo ben je er zeker van dat je nog jarenlang geniet van een mooie PVC vloer in Ede die bij jou past.

  easy floor vakmanschap in pvc vloeren
  Een PVC vloer voor jouw woning in Ede

  Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring. Onze ervaren vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Kom dus naar onze showroom voor een nieuwe PVC vloer van jouw keuze voor je woning in Ede. Als je wil, komen we naar je woning toe om de vloer te leggen. Heb je een vraag of wil je meer weten over het leggen van je PVC vloer in Ede? Je kunt ons bellen op 0317-745841. Een e-mail stuur je naar info@easy-floor.nl. Of je vult het contactformulier op deze website in.

  Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
  Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
  chevron-rightcheckmark-circle