Floorlife PVC vloer

Benieuwd naar de collectie van Vivafloors? Easy Floor is dealer van het merk Vivafloors. Binnen deze collectie treft u een prachtige assortiment van eiken vloeren in rechte plank en visgraat. Bekijk de vloeren bij ons in de showroom. 

Voordelen bij Easy Floor:

Eigen personeel met ervaring
Erkend verkooppunt van Floorlife
Inclusief egaliseren
Inclusief afgelakte plinten
Inclusief droogloopmat
vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

Over Floorlife

Vivafloors is een Twents bedrijf en opgericht in het Overijsselse Goor. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grotere merken in Nederland en met trots een A-merk. Overtuigd van de kwaliteit van de PVC vloeren heeft Vivafloors diverse stijlen ontwikkeld die passen bij jouw interieur. Easy Floor is een erkend verkooppunt van Vivafloors en in onze showroom kunt u de collectie komen bekijken en ervaren. Pas dan zie je hoe écht de PVC vloeren zijn van Vivafloors!
floorlife pvc vloeren

Bekijk onze bezoek aan Vivafloors

Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

Zoek een passende PVC vloer

De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
vivafloors pvc vloeren

Industrieel

Zoek je een interieur met een tintje stoere uitstraling? Hoeft het allemaal niet zo strak en ben je juist weg van de combinatie hout, staal en beton? In jouw interieur doet leren bekleding, baksteen-look muren en fabriekslampen het goed. En dan de vloer: kies je voor een donkere houtkleur of juist voor een tegel in betonlook? Bekijk de vloeren die passen bij een industriële stijl op de website van Vivafloors.
vivafloors pvc vloeren

Klassiek

Een klassiek interieur is elegant, warm en luxe. Het heeft iets romantisch, met een knipoog naar de Grieken en Romeinen, de Barok of jaren '60. Dit maakt deze stijl juist zo bijzondr. Combinaties tussen wit, zwart, donkerrood of dieppaars. Of de combinatie van tegels en natuurlijke vloeren. Of denk eens aan visgraat vloer die een prachtig symmetrisch effect uitstraalt. Bekijk de complete collectie op de website van Vivafloors.
vivafloors pvc vloeren

Landelijk

Liefhebbers van het buitenleven of terwijl het platteland opgelet. Zie je dit ook graag terug in je interieur? Robuust houten tafels, royale meubels, aardetinten accessoires en zachte kleuren op de muur. Maak het af en combineer dit met een natuurlijke vloer van Vivafloors. De collectie lijkt en voelt sprekend op hout. Een landelijke PVC vloer van Vivafloors voelt heerlijk op blote voeten, maakt weinig geluid en kinderen kunnen er makkelijk op spelen. Bekijk de complete collectie op de website van Vivafloors.
vivafloors pvc vloeren

Modern

Een modern interieur staat voor rust en eenvoud. Er hoeft geen variatie in kleur te zijn en het aantal verschillende materialen wordt beperkt gebruikt. Het uitgangspunt is iets meer licht, strakke lijnen en ruimte. Een vloer die dit effect versterkt kun je vinden bij Vivafloors. Laat de kleur van je vloer terugkomen in woonaccessoires of creëer juist het tegenovergestelde; een contrast tussen jouw vloer en inrichting. Bekijk de complete collectie op de website van Vivafloors.

De voordelen van een PVC vloer

Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
Een lange levensduur en onderhoudsvrij
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
In elke stijl een natuurlijke uitstraling
Te combineren met vloerverwarming
PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
Een PVC vloer werkt geluiddempend
Een PVC vloer is waterbestendig
Vivafloors PVC vloeren voor jou

Easy Floors heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je dat wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag over een vloer van Vivafloors PVC? Je kunt ons ook bereiken via 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
chevron-rightcheckmark-circle