PVC vloer in Heteren

Zoek je een veelzijdige PVC vloer in Heteren voor jouw woning? Easy Floor heeft een ruim assortiment vloeren en komt de PVC vloer graag voor je leggen. Een vloer van PVC biedt veel voordelen. Bovendien is er altijd een in jouw smaak. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een PVC vloer.


Offerte aanvragen

  vivafloors pvc vloeren floorlife pvc vloerenfloer pvc vloerenmoduleo pvc vloeren

  PVC: een veelzijdig materiaal

  Steeds meer mensen kiezen voor vloeren van PVC in plaats van houten of betonnen vloeren. De kunststof is namelijk relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken. Bovendien is zo’n vloer verkrijgbaar in allerlei prints, zoals houtlook en betonlook. Een PVC vloer past dus in elk interieur; van modern en robuust tot klassiek en landelijk. Daarnaast heeft het materiaal nog veel meer voordelen. Kies jij ook voor een PVC vloer in Heteren?

  Visgraat met bies en band
  Een visgraat PVC vloer is een populaire keuze. Door het realistische structuur wordt het eiken design op de PVC visgraat vloer extra benadrukt. Het is een echte eyecatcher voor uw woning.
  Rechte plank
  Een PVC vloer gelegd met rechte plank staat voor een tijdloze afwerking. Door het ruime assortiment hebben wij altijd een PVC vloer die past bij jouw leven.
  Weense punt
  Een weense punt is vooral bekend bij parket, maar dit is ook mogelijk met een PVC vloer. Het wijkt iets af van een visgraat motief en een populaire alternatief.

  PVC vloer laten leggen 

  Benieuwd hoe wij een PVC vloer leggen? Bekijk de filmpjes op onze YouTube kanaal en inspireer jezelf op leuke ideeën voor jouw woning. Naast het leggen van een PVC vloer kunnen wij voor nieuwbouwwoningen ook de wanden afwerken. 

  Wij werken met eigen vakmannen

  Easy Floor levert hoogwaardige PVC vloeren van topmerken en leggen dit vervolgens met eigen vakmannen. Op die manier houden wij controle op een hoogwaardige afwerking van uw PVC vloer. Een vloer is bepalend voor de interieur van uw nieuwe woning en om deze reden leveren wij uw PVC vloer compleet af met afgelakte plinten (+ afgekit) en een schoonloopmat bij de voordeur. 
  floorlife pvc vloeren

  Floorlife PVC vloeren

  Een PVC vloer is altijd te vinden met het ruime assortiment van Floorlife. Zij bieden een diverse collectie aan die past voor iedere persoonlijke woonstijl. In het assortiment vind je dan naast authentieke houtpatronen en betonlooks, ook moderne patroonvloeren zoals een visgraat en Hongaarse punt. Tot slot heeft Floorlife een unieke selectie aan VTwonen vloeren. De stijlvolste en de mooiste vloeren kun je vinden bij Floorlife PVC vloeren.
  vivafloors pvc vloeren

  Vivafloors PVC vloeren

  De PVC vloeren van Vivafloors zijn in 4 stijlen te onderscheiden: industrieel, modern, klassiek en landelijk. Binnen het assortiment kunt u vervolgens kiezen voor een eiken, houten, visgraat of tegelvloer. Vivafloors kent de trends en staat bekend om een goede balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.
  moduleo pvc vloeren

  Moduleo PVC vloeren

  Moduleo is 100% Belgisch en wordt gemaakt in het Belgische Avelgem. Moduleo is een premium merk in PVC vloeren en heeft een uitgebreide collectie in luxe PVC vloeren. Het Moduleo assortiment is onderverdeeld in zes collecties: LayRed® (geschikt voor appartementen met een ingebouwde geluid reducerende ondervloer), Moods (PVC in bijzondere vormen), Parquetry (visgraatpatroon), Select (hout- en steendessins), Transform (gedurfde hout- en steendessins met XL formaten) en Impress (verrijkt met embossing technologie/reliëfdruk). Bekijk de complete collectie bij ons in de showroom. 
  floer pvc vloeren

  Floer PVC vloeren

  Floer is steeds populairder op het gebied van PVC vloeren. De collectie is onderverdeeld in Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat. De afbeelding laat een voorbeeld zien van de Walvisgraat Orka Onbehandeld. De vloeren van Floer maken iedere interieur af door een selectieve mix in eiken designs.  

  De voordelen van een PVC vloer

  Vloeren van PVC hebben veel voordelen ten opzichte van vloeren van hout, tegels en beton. Easy Floor zet graag alle voordelen van een PVC vloer in Amersfoort voor je op een rij:
  Een lange levensduur en onderhoudsvrij
  Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  In elke stijl een natuurlijke uitstraling
  Te combineren met vloerverwarming
  PVC vloeren hebben diverse legmogelijkheden
  Voor PVC heb je geen plakplinten nodig
  Een PVC vloer werkt geluiddempend
  Een PVC vloer is waterbestendig
  Een PVC vloer in Heteren laten leggen

  Hoe je woning er in Heteren ook uitziet en welke stijl interieur je ook aanspreekt, een PVC vloer staat goed in elk huis. Wil je je vloer graag laten leggen door een professional, dan zijn de vakmensen van Easy Floor er voor je. We komen graag naar Heteren en leggen je vloer wanneer het jou het best uitkomt. Heb je bepaalde wensen, zoals een patroon met visgraatmotief? Dan zorgen we daarvoor. We denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies, zodat je jarenlang geniet van een mooie PVC vloer in Heteren.

  easy floor pvc vloeren eigen personeel
  Een nieuwe PVC vloer bij jou in Heteren

  Easy Floor heeft ruim 15 jaar ervaring en een ruim assortiment PVC vloeren. In onze showroom vind je zeker de vloer die bij jou past. Wij geven je graag advies en komen naar je woning om de PVC vloer in Heteren te leggen wanneer jij dat wil. Heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact op via 0317-745841, stuur ons een e-mail op info@easy-floor.nl of vul het contactformulier op deze website in.

  Specialist in PVC vloeren voor nieuwbouw
  Specialist in nieuwbouw wanden afwerken
  chevron-rightcheckmark-circle